Reiki

Reiki News – en helt ny tilgang til Reiki energien

Beslut dig nu for at blive et medlem af vinderteamet. Der er ingen, der hindre dig i at tage springet. Jo, måske lige bortset fra dig selv og dine forudindtagede holdninger om dig selv. Kæmp for din ret til succes – kæmp for din ret til at være lykkelig. Bestem dig for at dette skal være den første dag i dit nye liv. Jeg lover at hjælpe dig. Reiki Energien er meget kraftfuld og den vil hjælpe dig til at nå dine mål. Jeg skal nok vise dig hvordan. Jeg introducerer en helt ny tilgang til konceptet Reiki Healing. Følg Reiki News her.
1. Skridt – Reiki nu
Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at Reiki energien eller lyset er til rådighed hele tiden – på samme måde som Cloud computing. Du skal bare finde ud af, hvordan du kan få kontakt til energien eller lyset. Det lyder som en god ide, ikke sandt? Men hvordan opnår man så kontakten?
Du skal opfylde et vigtigt krav: du må kun arbejde med den positive energi. Oversat til det virkelige liv betyder det, at du altid skal ønske de andre det bedste og aldring må skade en anden person med vilje. Det kan godt være at det lyder svært – men det er kun i begyndelsen. Koncentrer din energi på det overordnede mål, fx “Jeg vil være lykkelig nu”, “Jeg vil have et nyt job” eller “Jeg vil leve et liv i overflod”.

2. Skridt – Reiki nu
Tro på noget der er større end dig selv. Lad det være universet, kosmos, lysets energi eller gud. Denne tro vil tage noget af dagligdagens pres og du vil blive fri til at være lykkelig, men du skal arbejde målrettet og seriøst med opgaven. Start lige her og nu med at sige ”Tilgiv mig for ikke at tro på dig, men jeg har virkelig behov for din hjælp nu”. Gentag denne sætning eller noget lignende 30-50 gange om dagen. Du skal forestille dig, at du skal slette alle de gange du har sagt “Jeg kan ikke eller jeg er ikke lykkelig” og erstatte det med et positivt udsagn.
Lidt efter lidt vil du begynde at tro på noget der er større end dig selv. Min tro og tillid vil fungere som din bro til den åndelige verden. Jeg skal nok hjælpe dig indtil du er i stand til at klare dig selv. For mange år siden, da jeg startede på dette projekt tænkte jeg ”Ok, jeg mister jo ikke noget ved at forsøge. Jeg har alt at vinde og intet at tabe”. Jeg indrømmer, at det hjælper gevaldigt, hvis din situation er rigtig svær og du sådan set ikke har noget valg. Så stiller du blot et ultimatum: “Hjælp min nu”. Jeg husker at jeg sagde “Enten hjælper du mig nu eller også slutter det på stedet”. Det er den type af beslutninger, du skal tage.
Jeg kan kun opfordre dig til, at du går i gang med at arbejde med Reiki energien nu, den er kommet for at ændre dit liv.
Smil til livet og det vil smile tilbage.

For Reikicosmos in English please see http://reikicosmos.com

Reiki News er her for at blive

Skriv et svar

Sidste nyt om Reiki