Mad

Mad til din krop

Hvis du jævnligt benytter en cykel eller en bil, så ved du at et minimum af vedligeholdelse er et ”must”. Tilbyder du dig selv den samme vedligeholdelse? JA eller NEJ. Jeg mener det seriøst. Hvordan kan du forvente at din krop, sind, følelser og sjæl kan fungere uden et minimum af vedligeholdelse. Det er altafgørende, at alle diner planer får den rette mad. Videnskaben har bevist, at en sygdom kan opstå på alle planer (fysiske krop/sind/følelser/åndelige liv) og som det er tilfældet med de psykosomatiske sygdomme kan en sygdom ramme flere planer samtidigt. Derfor er en samtidig vedligeholdelse af alle niveauer af vor eksistens, den mest effektive måde at bekæmpe en sygdom på.

Min forklaring skal være soleklar. Så hvad betyder dette overført til det virkelige liv? Start med at lave de Tibetanske Riter * (3 gange hver øvelse) = 10 min. Spørg dernæst lyset, Gud eller den guide som du måtte vælge om at hjælpe dig til at få ro i sindet ved at meditere i 5 minutter. Under meditationen visualiser du den pille, der vil give dine følelser og din mentale tilstand den perfekte næring, og tag pillen. Vær fuldstændig overbevidst om, at din mentale power er i stand til at skabe mirakler. Du kan og som jeg allerede har sagt, så vil jeg hjælpe dig ved at give dig noget af min klippefaste tro, indtil du er i stand til at klare dig selv. 15 minutter og du starter ud med et minimum af vedligeholdelse af dig selv. Næste skridt vil være at tilføje lidt motion som gang eller løb. Gør mig en tjeneste prøv det! Hvis du finder det svært at starte med øvelserne, så kan du prøve at benytte det momentum, du har opnået ved en anden form for aktivitet. Det er ligesom letter når kroppen er i gang. Du kommer lige ind ad døren efter en kort gåtur og vupti går du i gang med øvelserne.

*http://www.lib.ru/URIKOVA/KELDER/Ancient_Secret_of_the_Fountain_of_Youth-Peter_Kelder.pdf

Linket fører til den originale bog om de tibetanske riter. Prøv at se side 9.…..(the exercises activate) the body’s endocrine system, and it functions in stimulating the gland’s hormonal output. It is these hormones which regulate all of the body’s functions, including the process of aging.

Hvis du ønsker at ændre dit liv så puf lidt på. Sæt dig som mål, at du hver dag skal gøre én ny ting, så vil dit liv automatisk ændre sig. Husk at du styrer dit liv, hvis du sætter dig det for. Start her og nu. Et umiddelbart resultat af dine anstrengelser vil være et bedre helbred og generelt øget velvære. Hvem véd, det kan være du ender op med at blive virkelig lykkelig (det er ok at smile). Giv mad til hele din eksistens nu.

Mad til indre organer

Flertallet af os spiser en vis mængde af proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler, men vi spiser ikke noget, der specifikt kan gavne vore indre organer. Ifølge den kinesiske tradition har de indre organer hver brug for en bestemt type af mad for at kunne fungere optimalt. Lad mig give et eksempel. Uvist præcist af hvilken årsag så kræver det at være gravid en ekstra indsats af leveren. Som følge heraf lider mange kvinder af kvalme under deres graviditet. Løsning: Drik eller spis grapefrugt. Den bitre/sure smag og C-vitaminerne giver leveren præcis dét, den har behov for at kunne give en optimal service til den gravide. Og væk var kvalmen. Interessant, ikke sandt? Hvis du er gravid så prøv det.

Når du for første gang ser på det kinesiske koncept, kan det godt virke lidt forvirrende, men hovedtesen er at ethvert sundt menneske skal sammensætte sit måltid således, at de 5 forskellige smagstyper indgår (sur, sød, salt, bitter og krydret). Rent statistisk vil det for flertallet af personer, som spiser en vestlig form for mad, betyde, at de skal tilsætte surt og bitter til hvert måltid. Til morgen kunne du måske inkludere et æble eller en kiwi. Jeg kan love dig at en lille indsat på dette område vil betyde store ændringer i din krop. For nogle år siden så jeg et rigtig godt skema (i bladet CuerpoMente), som jeg vil prøve at finde. Det overordnede mål med denne teori er opnåelse af en krop i balance med sig selv i en verden, der hele tiden ændrer sig. Kroppen er konstant påvirket af interne og eksterne ændringer og kroppen vil svare i henhold dets behov.

Alle smagsvarianter og organer er gensidigt afhængigt af hinanden, så du skal forestille dig alle smagsvarianter opsat i en rundkreds i et skema. Klik på nedenstående link og du vil få et skema frem.

5smag

Mad til hjernen

Med henblik på at sikre den bedste forsyningssikkerhed i hjerneforbindelserne kommunikationslinjer skal du sørge for, at du dagligt indtager olie og fedt. Hjernen består af 90% fedt. Vælg mellem olivenolie, hørfrøolie, rapsolie, smør (som er bedre end sit nuværende ryg), nødder, frø samt avocado. Husk at lige så snart at du har opvarmet olien eller nødderne, så er de bedste kvaliteter gået tab.Hvis jeg havde vidst dette for mange år siden, ville jeg have undgået nogle problemer.

Mad

Skriv et svar

Sidste nyt om Reiki