Er du lykkelig?

Er du lykkelig? eller føler du at lykken hele tiden går din næse forbi? Lykken er en meget undervurderet kvalitet i livet, men når du er lykkelig er du i stand til at overvinde en hvilken som helt forhindring. Reiki er en enestående form for healing. Reiki Energien kan vise vejen til lykken, forbedre dit helbred og ændre din livsbane.
Metoden er meget simpel – men det er POWER.
Den egentlige behandling: Jeg vil bed dig lægge dig god til rette på briksen og lukke øjnene. Du vil hurtigt begynde at slappe af og komme i en meditationlignende tilstand. Nogle vil endda fald i søvn. Reiki energien vil herefter give din krop, sjæl og sind en blid massage.
Send energi eller lys til andre: Det er den form Reiki Masters oftest benytter til sig selv og for alle andre et det et MUST, der skal prøves. Fremgangsmåden er meget lig den almindelige behandling med den store forskel, at du er i dine hjemlige omgivelser. For nogle er dette den eneste løsning, enten fordi de er meget langt væk fra en en Reiki Healer eller fordi de måske er indlagt på et hospital. Et meget stresset liv kan være en anden grund til at vælge denne form.
For de allerfleste der begynder med Reiki betyder det et helt nyt liv. Uanset hvor du er, vil der altid være en hjælpende hånd. Spørger du nogensinde om hjælp? I forbindelse med opbygningen af min hjemmeside http://reikicosmos.com, bad jeg om hjælp til det, jeg ikke vidste hvordan man skulle gøre. Som tak for hjælp ville jeg gerne dele min viden med alle andre. Og pludselig var vi en hel gruppe af mennesker, som alle hjalp hinanden. Dette var en vigtig læring for mig. Prøv at gøre det samme i dit liv – på arbejdet eller med dine venner.

Jeg indrømmer blankt, at jeg gerne vil kæmpe for en bedre verden. Dog er jeg ikke så blåøjet, at jeg tror at det er nok at sige “make love not war” *, men jeg tror på, at jeg i mit private liv kan gøre en forskel. Jeg har i det mindste gjort en forskel for dem, der har besøgt min hjemmeside reikicosmos.com. “Tusind tak for det”. Alle jeres kommentarer gjorde mig rigtig glad. Det var virkelig en øjenåbner for mig. Prøv selv at se hvordan det er at benytte Reiki Energien i dit liv. (*Lennon fra The Beatles).

Skriv et svar

Sidste nyt om Reiki