Invester nu

INVESTERINGER, SOM VIRKELIG GIVER ET GODT AFKAST
Invester nu i:
1. din fysiske krop: De Tibetanske Riter
2. dit sind og mentale tilstand: Hvordan du har får dine fjender til at forsvinde sporløst fra dit liv?
3. din sjæl: Vær lidt smart – vær nysgerrig
4. dit liv: Hvordan kan du rent faktisk ændre dit liv?

1. Invester nu i din fysiske krop – De Tibetanske Riter 
For nogle dage siden sagde en veninde til mig. ”Jeg vil gerne holde mig i form hjemme med nogle få øvelser. Jeg har ikke lyst til at gå til et motionscenter eller lignende. Nogle gange er det helt fint, men ikke lige nu. Har du noget forslag? Du ser selv ud til at være i en rigtig god form?”
Ja, det har jeg faktisk: De Tibetanske Riter (se nedenstående link). De er virkelig effektive. Du får de muskler, der er nødvendige for at holde ryggen rank og maven flad. Start lige her og nu, du vil ikke fortryde det. Og væk med alle undskyldningerne, det kan ikke være rigtig, at du er ude af stand til investere 10 minutter hver dag i din egen sundhed.
Din investering vil virkelig kunne betale sig. I løbet af meget kort tid vil du være sundere og i bedre humør, hvilket uden tvivl vil kunne ses på dit medicinforbrug og sygefravær. Noter dine udgifter nu og check dem igen om nogle måneder. Du vil blive overrasket. Invester i din fysiske krop her og nu.

Nedenstående link henviser til den originale bog om de tibetanske riter på engelsk. Uddraget er fra samme bog.

…(de tibetanske riter) aktiverer kroppens endokrine system og dets funktioner. Derved øges  produktionen af hormoner, som igen regulerer alle kroppens funktioner. ….. (s. 9)

http://www.lib.ru/URIKOVA/KELDER/Ancient_Secret_of_the_Fountain_of_Youth-Peter_Kelder.pdf

2. Invester nu i dit sind og mentale tilstand ved meditation og tilgivelse – Hvordan du får dine fjender til at forsvinde sporløst fra dit liv
Du genkender måske scenen: Den åh-så-irriterende kollega, hvis overordnede mål i tilværelsen synes at være at gøre dit liv til et helvede, kommer ind på dit kontor. Og pludselige angriber vedkommende dig verbalt uden nogen egentlig grund. Du prøver at opføre dig pænt og anstændigt, men pludselig når du til et punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage og du begynde at råbe tilbage. En hel krig er pludselig i gang.
Nå, hvordan kommer du videre fra dette punkt? Svaret er ganske simpelt: tilgivelse. Tror du det er svært? Yes, men det virker, så prøv det en gang.
Start med noget der let: ”Jeg tilgiver min kæreste for ikke at sætte skruelåget tilbage på tandpastaen efter brug. (Det er helt i orden at smile, men for nogen er dette virkelig irriterende). Du gentager sætningen for dig selv, indtil du kan sige det på en overbevisende måde. Du behøver faktisk ikke at sige det højt eller over for andre personer, bare sig det inde i dig selv. Når du kontrollerer dette niveau, går du over til noget sværere og så fremdeles.
Jeg lover dig, at den irriterende kollega vil forsvinde fra dit liv. Han/hun vil søge om et nyt arbejde, blive overført til en anden afdeling eller endda blive forfremmet. Ønsk din kollega held og lykke, fordi du er den egentlige vinder.
Når først det at tilgive er blevet en fast del af din dagligdag, vil du få en stor følelse af fred. Hvorfor? Fordi dit sind ikke længere er optaget af at udtænke nye modreaktioner. Du får selv det du ønsker – også det du ønsker for andre. Hvis du hader andre, vil dit liv blive fyldt med had. Elsk din næste og dit liv vil blive fyldt med kærlighed. Invester nu i dit sind og i din mentale tilstand.

3. Invester nu i din sjæl – Vær lidt smart – vær nysgerrig

Tro på noget der er større end dig selv. Lad det være lyset, gud eller kosmos. Hvis du indtil nu aldrig har troet på noget i den åndelige verden, er du gået glip af en uvurderlig mulighed. Vær lidt smart – vær nysgerrig – undersøg muligheden. Du kunne starte med at tro på solens lys. Fysikkens verden har bevist, at der er energi i solens stråler. Bed solens lys om at sende dig al den energi, du har behov for. Hvis denne metoden ikke virker overbevisende, kan du prøve at finde en anden. Du kunne for eksempel sige ”Tilgiv mig for ikke at tro på dig, men jeg har virkelig behov for din hjælp nu. Gentag sætningen eller noget lignende, 30-50 gange om dagen. Invester i din sjæl nu. En hel ny verden venter på at blive opdaget af dig.

4. Invester nu i dit liv – Hvordan kan du rent faktisk ændre dit liv? 

For nogle af os er det meget svær at ændre vort liv. Vi sætter os det for, men det bliver ikke til noget. Der ligger et helt bjerg af gamle ideer, vaner og forestillinger mellem os og vort nye liv. Hvordan kan vi fjerne forhindringerne? Det vil sige slette alle de gange du har sagt “Jeg kan ikke”. Der er flere muligheder: meditation, visualisering, NLP og så fik jeg en ide, som er en kombination af flere af de ovenstående muligheder. Hver aften når jeg går i seng siger jeg til alle celler, atomer og molekyler i min seng: Tag jer  kærligt af min krop, mit sind og min sjæl. Dernæst beder jeg alle mine celler om at modtage beskeden mens jeg sover. Jeg sover i en seng fyldt med positive beskeder. Dernæst siger jeg til universet, at i morgen er første dag i mit nye liv og jeg ser mig selv stå op lykkelig og starte på mit nye liv.
Kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan opnå. Hvorfor prøver du det ikke selv? Som jeg tidligere har sagt ” Har du brug for min hjælp, så vil jeg være der”. Invester i dit liv nu.

Beslutter du dig for at ændre dit liv men har behov for lidt inspiration, prøv at besøge de nedenstående hjemmesider. “The 3-1 deepening excercise (Silva Method) er helt enestående. Ifølge Silva Metoden skal du kunne se, mærke, føle og høre din nye fremtid for at den kan blive virkelig.

http://www.silvamethod.com

www.unlimitedabundance.com

http:/mindvalley.com

Jeg bør også give både the Silva Method og Christie Marie Sheldon kredit for deres enestående undervisning. Den hjalp mig til at finpudse mine ideer.

Ønsker du reikicosmos på engelsk se venligst: http://reikicosmos.com

Invester nu i dit liv.

Skriv et svar

Sidste nyt om Reiki